Full Time Dan Part Time Agent Takaful Diperlukan

Full Time Dan Part Time Agent Takaful Diperlukan
Company:

Lin Che Mat


Full Time Dan Part Time Agent Takaful Diperlukan

Details of the offer

Assalamualaikum wbt.
Kami adalah Usahawan Prudential BSN Takaful.Kami dari Agensi Muqmeen Group.Agensi Bumiputera yang terbesar di Malaysia,Alhamdulillah.
Kami sedang mencari bisnes partner baru samaada Fulltime atau Part time, lelaki atau wanita yang berusia antara 22-40 tahun. Kami akan sediakan kelas latihan percuma yg akan diajar oleh sahabat-sahabat yang berpengalaman dan yang telah terbukti berjaya. Agensi kami, Alhamdulillah punyai cawangan di seluruh negeri. Bisnes ini bukan bisnes makan gaji. Bukan office hour. Masanya kita yang tentukan. Cuma, kita bekerja bersama-sama agar berjaya bersama dengan suasana yang cukup happy dan ceria. Sebagai Islam, bisnes ini amat sesuai kerana kita boleh berbisnes antara waktu solat setiap hari.Sebab, masa kita sendiri yang tentukan. Jadi, rezeki berkat,keluarga harmoni,InsyaAllah.
Pada yang suka melancong, ini lah bisnes yang sangat sesuai.Kerana company akan bagi kita melancong ke seluruh negara secara PERCUMA. Anda juga boleh bawa sekali family anda.
Yang paling PENTING, dari bisnes takaful ini, incomenya cukup luarbiasa. Kita akan dapat income sebulan 2 kali. Bonus pun kita akan dapat setahun 2 kali. Berapa yang anda nak? Terpulang pada anda. “Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu, melainkan mereka sendiri yang mengubahnya.”
Ramai juga yang tak tahu, bisnes takaful ini ada pencen jugak. Bukan yang hanya kerja dengan kerajaan sahaja tau...
Apa-apa pun kita akan berbincang dan tolong menolong dari masa ke semasa untuk kita lebih faham.Tak faham,boleh tanya jer..InsyaAllah kami bantu. Kelas untuk rakan bisnes baru kan ada.Jadi, belajar dan tanya sahaja kiranya ada yang tak faham.
Hope Allah bagi kita semua kaya dan berjaya dunia akhirat.InsyaAllah.


Source: Mudah


Area:

Requirements

Pekerja am

PEKERJA AM DIPERLUKAN SEGERA !!! Pendapatan Bulanan RM1,500-RM1,800++ -MEMBANTU BAHAGIAN STOR (PEMBUNGKUSAN, LOADING UNLOADING ITEM DARI LORI, MENGANGKAT BARANG...


From Hb Vege - Selangor

Published a month ago

Pemandu lori

-Mestilah mempunyai Lesen GDL -Mestilah mempunyai pengalaman bawa lori -Mengisi dan mengeluarkan stok dari lori -Menghantar stok ke destinasi yang diarahkan...


From Mbg Fruits Dn Bhd - Selangor

Published a month ago

Outlet crew

URGENT!!!! Jawatan Kosong Outlet Crew / Jurujual / Cashier Syarat-syarat: -Warganegara Malaysia -Umur 18-40 tahun -Boleh mula segera -HOSTEL disediakan...


From Mbg Fruits Dn Bhd - Selangor

Published a month ago

Admin (shpp-fb live-fb sale)

KAMI SEDANG CARI ORANG YANG RAJIN DAN FIGHT SALE 1. SHOPP ADMIN (2-ORANG) KERJA UTAMA : A.REPLY MG CUSTEMER B.PACKING C.UPLOAD NEW PRODUCT MASA KERJA (10AM-8PM...


From Rix Mobile - Pulau Pinang

Published a month ago